Learn & Lead

Over onze Mensen

We staan bekend om onze mooie instrumenten, maar wist je dat er een prachtig team achter al deze creaties zit? En dat deze mensen prachtige diensten te bieden hebben?

We hebben grootse plannen om onze Toolset, Mindset, en Skillset voor de hele wereld beschikbaar te maken.

Zo kan iedereen zelf op ontdekkingsreis gaan.

Hendrik-Jan Martens & Sietse Rauwerdink
Oprichters van De Koers

Onze Diensten

Naast onze standaard RoadMapps en KoersKaarten, die je in onze Store kunt krijgen en zonder begeleiding kunt spelen, leveren we ook verschillende diensten. Een greep uit ons aanbod:

Co-creëer een instrument op maat

We hebben meer dan 10 jaar ervaring met het maken van instrumenten op maat. We maken KoersKaarten en RoadMapps op maat, maar ook totaal andere werkvormen (bijv. Canvassen, vragen op losse tegels). We werken op basis van co-creatie: dus we creëren mét de mensen die er mee gaan werken.

De hele organisatie in beweging

Met RoadMapp verzamelen we ook veel informatie, waar je prachtige dingen mee kan doen. Zo zijn we in staat om het hele organisatielandschap en alle ideeën en initiatieven op grote schaal en met groot gemak in kaart te brengen. En de mensen doen dit uiteindelijk helemaal zelf!

Jullie eigen Store

Met RoadMapp zijn jullie in staat om jullie eigen Store te co-creëren, vol met alle dialooginstrumenten die we vrij beschikbaar hebben én alle instrumenten die op maat zijn gemaakt of die jullie zelf hebben gemaakt.

Jullie eigen Team

Om zelf te kunnen creëren en co-creëren, stellen we een team samen van jullie eigen knappe koppen die we klaar gaan stomen om helemaal op eigen kracht de mooiste instrumenten te co-creëren en de taaiste Topics op de kaart te zetten.

Ons ‘RoadTeam’

De Architect
Explorer
De Spelverdeler
Explorer
De Ontdekkingsreiziger
Explorer
De Createur
Creator
Professor
Creator
De Focusoloog
Creator
Actie-onderzoeker
Creator
De Ontwikkelaar
Creator
De Filosoof
Creator
De Denkende Doener
Creator
De DOENstrateeg
Creator
De Organisatie Ontwikkelaar
Creator
Organisatie-verloskundige
Creator
De Janusdenker
Creator
De Zelfsturingman
Creator

Players, Creators, Explorers?

We werken met drie verschillende niveaus. Dat kennen we al eeuwen, denk aan leerlingen, gezellen en meesters. Wij noemen het net iets anders, het heeft allemaal te maken met hoe groot je durft te dromen en met vertrouwen kunt co-creëren. Zo kunnen de meest complexe kwesties worden opgepakt door de mensen die deze complexiteit meester zijn.

Ook in bovenstaand rijtje? Dat is helemaal niet ingewikkeld. We gaan samen op reis om een taaie kwestie op grote schaal op te lossen. En onderweg dragen we stap voor stap het stokje over:

We rusten jullie toe met de

Toolset

We maken jullie wegwijs in de

Mindset

We helpen jullie op weg met de

Skillset

Co-creatie en… Co-reflectie!

Op de achtergrond zie je een kampvuur. Voor ons staat dit symbool voor de essentie van wat wij doen. Dat is de plek waar de beste gesprekken ontstaan.

Zo pakken wij ook onze ‘opleidingen’ aan, want eigenlijk zijn het helemaal geen opleidingen. We stappen er volledig open en vrij in, sluiten aan bij de vragen die spelen en gebruiken alles wat we in ons rugzakje hebben verzameld om jullie volledig wegwijs te maken.

Om het RoadMapp systeem te beheersen, om creatieve vragensets te maken, om co-creatiereizen te organiseren en uiteindelijk de grote Topics duurzaam op de kaart te zetten.

Zo bouwen we aan een community van co-reflectoren: leuke mensen die met elkaar ontdekkingen delen en van elkaar leren. Daar willen we zelf dolgraag deel van uitmaken!

Boek een Demo!

Wil je weten waar RoadMapp allemaal toe in staat is? En hoe onze methodiek van 9 stappen werkt? En hoe we jullie kunnen begeleiden bij het oplossen van jullie grote vragen? Hendrik-Jan Martens en Sietse Rauwerdink leggen het je met alle liefde uit.

Fill out my online form
De Oprichters: Hendrik-Jan en Sietse