Learn & Lead

RoadTeam: Onze Droom

We staan bekend om onze mooie instrumenten, maar wist je dat er een prachtig team achter al deze creaties zit? En dat deze mensen prachtige diensten te bieden hebben?

We hebben grootse plannen om onze RoadMapp Toolset, RoadTripp Mindset, en RoadTeam Skillset voor de hele wereld beschikbaar te maken.

Zo kan iedereen zelf op ontdekkingsreis gaan.

Hendrik-Jan Martens & Sietse Rauwerdink
Oprichters van De Koers

Onze Diensten

Naast onze standaard RoadMapps en KoersKaarten, die je in onze Store kunt krijgen en zonder begeleiding kunt spelen, leveren we ook verschillende diensten. Een greep uit ons aanbod:

Co-creëer een instrument op maat

We hebben meer dan 10 jaar ervaring met het maken van instrumenten op maat. We maken KoersKaarten en RoadMapps op maat, maar ook totaal andere werkvormen (denk bijvoorbeeld aan een Canvas, maar ook aan vragen op losse tegels). We werken op basis van co-creatie: dus we creëren mét de mensen die er mee gaan werken.

Breng de hele organisatie in kaart

Met onze RoadTripp Creator zijn we in staat om het hele organisatielandschap en alle initiatieven en projecten op universele wijze in kaart te brengen. En de mensen doen dit helemaal zelf! Ze geven zelf taal en betekenis aan wat er gaande is.

Beleef de Large Scale RoadShow

We hebben door de jaren veel ervaring opgedaan met Large Scale Events, waar verschillende van onze instrumenten helemaal tot bloei komen. Daarnaast kunnen we interactieve key-notes en dagvoorzitterschap verzorgen om het ultieme event te co-creëren.

Boek een Incompany Masterclass

Willen jullie ook leren hoe jullie de juiste vragen kunnen stellen? Of hoe je de hele organisatie in dialoog kunt brengen? Of hoe je tot One Organization kunt komen? We doen niks liever dan onze kennis en ervaring delen.

Jullie eigen RoadTeam en Store

Met RoadMapp zijn jullie in staat om jullie eigen Store te co-creëren, vol met dialooginstrumenten die jullie zelf op maat maken. Daarvoor leren we jullie co-creëren en gaan we vervolgens samen co-reflecteren.

Teamcoaching en Co-reflectie

We ondersteunen organisaties ook met coaching op locatie, om groepen op weg te helpen en wegwijs te maken in de weg die zij te gaan hebben. Samen gaan we co-reflecteren en ook co-creëren.

Ons RoadTeam

De Ontdekkingsreiziger 
De Koers

Explorer

De Spelverdeler 
Ben je goed bezig?

Explorer

De Architect 
De Koers

Explorer

Organisatie-verloskundige 
The Art of Dialogue

Creator

De Organisatie Ontwikkelaar 
Treffers-HCO

Creator

De Createur 
Ben je goed bezig?

Creator

De Focusoloog 
Career & Live

Creator

De Janusdenker 
The Art of Dialogue

Creator

De Filosoof 
Connecting Fields

Creator

De Denkende Doener 
Het Zuiderlicht

Creator

De DOENstrateeg 
Bureau Pep

Creator

De Ontwikkelaar 
Talentproducties

Creator

Professor 
Factor Vijf

Creator

Actie-onderzoeker 
Factor Vijf

Creator

Players, Creators, Explorers?

We werken met drie verschillende niveaus. Dat kennen we al eeuwen, denk aan leerlingen, gezellen en meesters. Wij noemen het net iets anders, het heeft allemaal te maken met hoe groot je durft te dromen en met vertrouwen kunt co-creëren. Zo kunnen de meest complexe kwesties worden opgepakt door de mensen die deze complexiteit meester zijn.

Ook in bovenstaand rijtje? Dat is helemaal niet ingewikkeld. We gaan samen op reis om een taaie kwestie op grote schaal op te lossen. En onderweg dragen we stap voor stap het stokje over:

We rusten jullie toe met de

RoadMapp Toolset

We maken jullie wegwijs in de

RoadTripp Mindset

We helpen jullie op weg met de

RoadTeam Skillset

Co-creatie en… Co-reflectie!

Op de achtergrond zie je een kampvuur. Voor ons staat dit symbool voor de essentie van wat wij doen. Dat is de plek waar de beste gesprekken ontstaan.

Wij zijn bekend geworden met onze co-creatiereis en tegenwoordig hebben we daar ook een co-reflectiereis aan toegevoegd. Om op al het geleerde mét elkaar te reflecteren en van elkaar te leren.

Een community van co-reflectoren: leuke mensen die met elkaar ontdekkingen delen en van elkaar leren. Daar willen we zelf dolgraag deel van uitmaken!

Boek een demo!


Wil je op weg geholpen worden door De Koers? Boek een online demo met ons! In 30 minuten nemen we jullie mee in onze wereld. Helemaal persoonlijk en gratis.

    Hendrik-Jan Martens & Sietse Rauwerdink
    Oprichters van De Koers