July 13, 2012

Nieuwe KoersKaart met Jaap Peters

Nu onze KoersKaart Generaties  in Dialoog verkocht wordt in de webwinkel zijn we begonnen aan de ontwikkeling van een nieuwe. Hiervoor hebben we Jaap Peters, een van de best verkopende managementboekschrijvers van Nederland, benaderd. Jaap was gelijk enthousiast. Dit spel geeft handvatten aan organisaties om op een Rijnlandse manier te gaan denken.

WIE IS JAAP PETERS?
Voor elke KoersKaart zoeken wij de samenwerking op met de inhoudelijke expert die meedenkt over de juiste invulling en keuze mogelijkheden in de game. Jaap is dé expert op het gebied van Rijnlands Organiseren en bekend door de boeken Intensieve Menshouderij, Het Rijnland boekje en Nieuw Europees Organiseren. Binnenkort verschijnt het Rijnland Praktijkboekje, in samenwerking met Mathieu Weggeman. In zijn werk als organisatieadviseur is hij aangesloten bij De Limes.

LANCERING NIEUWE SPEL
Wij zijn nu bezig met de inhoud van het spel. Hierna gaan we aan de slag met het ontwerp. Bij elk spel wordt de vorm volledig aangepast op de inhoud. De eerste testsessies zullen binnenkort plaatsvinden. Wil je het spel testen in jouw organisatie? Neem dan contact op.

Auteurs

No items found

Over Sietse Rauwerdink

Sietse is de vernieuwer. Hij verstaat het ambacht om een abstract idee te vertalen naar het juiste samenspel van vorm, inhoud én proces. Als instrumentmaker is hij standvastig in de principes en flexibel in de toepassing.

Laat een reactie achter