Jullie eigen RoadMapp Store

Jullie eigen RoadMapp Store

Toegangspoort tot de Collectieve Intelligentie

Met een eigen Store is het mogelijk om één centrale ontmoetingsplek te creëren, waar spelers naar toe kunnen komen om een RoadMapp uit te kiezen om samen mee aan de slag te gaan.

Er kunnen Stores worden gecreëerd voor verschillende organisaties en zelfs rondom verschillende topics. De meest laagdrempelige manier om goede gesprekken te starten en samen tot duurzame oplossingen te komen op grote vragen.

Zo wordt het kinderlijk eenvoudig om RoadMapps te verspreiden, want spelers hoeven nog maar naar één plek te komen. De RoadMapp stelt de vragen en de groep geeft de antwoorden. Zij doen verslag van hun gezamenlijke reis en alle data worden netjes opgeslagen om er collectieve intelligentie uit te halen.

Hoe het praktisch werkt

Kies een RoadMapp om samen mee aan de slag te gaan

Dit is hoe de RoadMapp Store er uit ziet. Dit kan helemaal op maat worden gesneden. Een Host (de speler die de sessie gaat starten) kan hier eenvoudig een RoadMapp selecteren om mee aan de slag te gaan.

Door op een RoadMapp te klikken opent één van de volgende schermen. Afhankelijk van de instellingen zijn RoadMapps volledig toegankelijk of alleen voor spelers met een juist email adres. We kunnen hier zelfs verschillende emailadressen aan toevoegen, dus ook geschikt voor multi-stakeholder vragen.

Zonder ‘Whitelist-email’, direct starten
Met “Whitelist-email”, de link wordt toegestuurd

En daarna opent het incheckscherm van de RoadMapp en kunnen jullie als vanouds samen van start! Als je daar meer over wil weten kun je naar de RoadMapp Guide gaan.

Een wereld aan content binnen handbereik

Met behulp van de Store is het mogelijk om een veelheid aan #Topics op de kaart te zetten, allemaal op één centrale plek. Een bestaande RoadMapp kan worden gepubliceerd (publiek of privaat). Een nieuwe RoadMapp kan worden geco-creëerd (met De Koers of op eigen kracht). En vervolgens gepubliceerd.

Scenario A: Er is al een RoadMapp voor jullie Topic


Voeg een bestaande, Publieke RoadMapp toe: We hebben inmiddels al aardig veel RoadMapps kant-en-klaar beschikbaar. Deze zijn te raadplegen via onze publieke Store. De data wordt in jullie eigen databases opgeslagen, om bijvoorbeeld beleid te ontwikkelen.

Scenario B: Er is nog geen RoadMapp voor jullie Topic


Co-creëer een RoadMapp op maat: We hebben de afgelopen jaren meer dan 150 instrumenten op maat en in co-creatie ontwikkeld voor specifieke Topics en organisatievragen. Deze zijn voor ons makkelijk toe te voegen en te combineren met de Publieke RoadMapps.

Leer zelf RoadMapps co-creëren en publiceren: Sinds 2020 begeleiden we teams van (interne en externe) organisatieadviseurs, L&D-adviseurs en Innovatie-adviseurs om helemaal zelf RoadMapps te leren co-creëren, waarbij wij dit team toerusten en op weg helpen.

Laat een reactie achter